El XV Saló de la Immersió de Cornellà ja escalfa motors

Els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març se celebra un saló que s’ha rebatejat com Mediterranean Diving i que comptarà amb un 20% de nous expositors.
L’edició d’enguany estrena denominació, Mediterranean Diving. Aquest ja mític Saló de la Immersió celebra els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març els quinze anys d'història. Avalat per la seva llarga trajectòria s’ha convertit en una referència per al sector. Comptarà amb 8.300 m2 de superfície dedicada exclusivament al submarinisme amb la participació de fabricants, botigues especialitzades, didàctiques, centres de busseig, agències de viatges… Ja han confirmat marques de primer nivell com a Mares, Cressi o Seac Sub i expositors procedents d'altres països com Itàlia, Filipines, Mèxic o Illes Maldives. I és que Fira de Cornellà porta una dècada i mitja reunint a professionals, esportistes federats, aficionats i seguidors del busseig i de qualsevol de les disciplines subaquàtiques.

Moltes novetats
Un 20% dels expositors que han confirmat la seva assistència s'estrenaran participant en el Mediterranean Diving. Aquesta xifra demostra que el Saló de la Immersió segueix sent el màxim referent per al sector i la seva llarga trajectòria posa de manifest la importància d'aquesta fira. Entre les noves incorporacions apareixen marques com Seac Sub o De Profundis entre uns altres, divings centres com Buceo Almería o Divertysub, didàctiques o escoles i centres.

La quinzena edició també rep el suport d'institucions com la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, del cos GEAS de la Guàrdia Civil, de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja i de patronats de turisme com per exemple el de Castelló.

Jornades tècniques i demostracions
Cal destacar que durant els tres dies del saló hi haurà un interessant programa de ponències en el marc d'una nova edició de les Jornades Tècniques Professionals que se celebren de forma paral·lela al Mediterranean Diving. També hi haurà ocasió de gaudir amb les demostracions que es faran en viu en la piscina climatitzada instal·lada a l'interior del recinte. En ella els més petits podran practicar el seu primer bateig d'immersió abillats degudament i assessorats per instructors professionals.

D’altra banda, el Saló de la Immersió mantindrà, un any més, la seva habitual distribució acollint diferents subsectors dins del món del busseig. D'una banda quedaran representades escoles i centres de busseig oficials que llançaran les seves ofertes per a la nova temporada. Les agències de viatges és un dels principals reclams per al visitant i en aquesta ocasió, de nou aprofitaran per llançar promocions especials durant els dies de la fira proposant mítiques destinacions i els més arriscats per als bussejadors més aventurers.

Redacció / Foto: Procornella
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix