Ja es poden fer les inscripcions per a la XIX Mitjà Marató de Gavà i Castelldefels

La prova atlètica se celebrarà el 2 de març i les inscripcions en línia es poden fer fins al 26 de febrer.
 
Els preparatius per a la dinovena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà Gran Premi Diputació de Barcelona ja enfilen la recta final. Una prova que des de l’any passat in­cor­pora, a més, una cursa de 10 quilòmetres. Els organitzadors ja han obert el període per formalitzar les inscripcions per participar a la cursa, que tindrà lloc el dia 2 de març. Es poden fer a la pàgina web http://www.mitjagava.cat/ on hi ha to­­ta la informació sobre la prova. Es tancaran el 26 de febrer o en arribar als 4.000 inscrits. El preu de la inscripció  a la Mitja Marató (21,098 km) és de 19 € fins al 15 de febrer i, del 16 al 26 de fe­brer, el preu puja a 21 €. Hi ha un su­plement de 3 euros per a inscripcions sense xip. Els participants a la prova de 10 km pagaran 15 € fins al 15 de febrer (18 € amb lloguer de xip) i 17 € del 16 al 26 de febrer (20 € amb llo­guer de xip).

 
L’avinguda de Joan Car­les I de Gavà serà el punt de sortida i arribada de la Mitja Marató i de la Cursa dels 10 Km, a l’altura de la rotonda de la Nova piscina diagonal. A les 9 del matí co­mençarà la prova per als participants a la carrera de 10 km i a les 9.45 h la Mitja Marató. El control d’arribada es tancarà a les 12 hores. Els 21,098 km de la prova transcorreran principalment per l’avinguda del Mar, el passeig Marítim de Gavà i de Castelldefels i el nucli urbà de Gavà. Cal destacar que les dues curses oferiran diversos serveis als esportistes (avituallament, servei de massatges, serveis mèdics i vestidors amb dutxes i guarda-roba).

 
Solidaritat
Com a novetat enguany, els ajuntaments de Gavà i Castelldefels aprofitaran aquest esdeveniment esportiu, que aplega un gran nombre de participants, per fer costat als afectats per una malaltia minoritària i a les seves famílies atenent una petició de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries, FEDER delegació Catalunya i la Plataforma de Malalties Minoritàries de la Fundació Doctor Robert-UAB (www.malaltiesminoritaries.uab.cat).

Redacció / Foto: Agendarunning
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix