El motociclisme de base provincial s’aplega a Martorell

Es van lliurar els premis dels Campionats Territorials de Barcelona en sis modalitats diferents.


Martorell va acollir l’acte de lliurament de premis dels Campionats Territorials de Barcelona-Trofeu Diputació de Barcelona 2013 de motociclisme. Aquests campionats estan destinats als pilots més joves de la província de Barcelona, i la passada temporada es van celebrar en les modalitats de velocitat, promo velocitat, mini velocitat, motocròs, enduret i trial.

En l’acte l’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve va manifestar que “des de la Diputació de Barcelona donem suport a l’esport de base, al que es fa als pobles i ciutats i que serveix de viver i d’escola de formació per als joves”. Davant d’una seixantena de joves pilots, Esteve ha assegurat que “els que avui són a dalt de tot van començar com vosaltres. L’esport és i ha de ser una escola de valors i una gran eina d’integració social. Pel nostre jovent és importantíssim formar-se, també, en l’àmbit esportiu i compaginar el talent individual amb el treball en equip”.

D’altra banda, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad ha explicat que “el 2013 sempre el recordarem per ser un any ple d’èxits extraordinaris del motociclisme català a nivell internacional. Des de fa molts anys la Federació aposta en la base i en la formació dels nostres pilots i està donant els seus fruits”.

Redacció / Foto: Federació Catalana de Motociclisme
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix