L’equip masculí del Pratenc AA, tercer la Nacional d’atletisme veterà

L’equip femení va aconseguir la cinquena posició en una competició que es va celebrar a Sabadell aquest cap de setmana.


Aquets cap de setmana es va celebrar a la Pista Coberta de Sabadell el Campionat d’Espanya de Clubs Veterans amb la participació del Pratenc AA.

A la categoria masculina, el club esportiu baixllobregatí va aconseguir una puntuació de 76 que el va situar en la tercera posició de la classificació general. Els pratencs es van quedar a cinc punts del segon classificat l’ADMM-AD Marathon. El campió va ser el FECV Huracán Fent Camí amb un total de 93 punts. Els resultats més destacats van ser: José Marce (3r, 800 m.), Marco Antonio Cepeda (1r, 3.000 m.), Eric Pardo (1r, 60 m. Vallas), Llorenç Cassi (1r, pes) i equip 4x200 m (2n).

D’altra banda, l’equip femení va finalitzar en cinquena posició de la classificació general amb un total de 29 punts. El Durango Kirol Taldea es va proclamar campió amb 43 punts, mentre que Barcelona At. (40) i Avinent Manresa (36) van ser segon i tercer respectivament. Els resultats més destacats van ser: Imke Almut (2a, 400 m.), Patricia Andrea Galdames (3a, 800 m.), Isabel López (2a, 1.500 m.) i Gemma Cassi (1ª, pes).

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix