Castelldefels tanca un any esportiu on ha acollit grans esdeveniments

Durant l’acte, que es va celebrar al Teatre Plaza, es va presentar els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 on la ciutat serà la seu de rem i piragüisme.
El Teatre Plaza de Castelldefels va acollir el passat divendres 31 de gener la Gran Gala de l’Esport, que va servir per acomiadar un any en el municipi baixllobregatí ha estat Ciutat Europea de l'Esport i Ciutat del Bàsquet Català. L’acte també va servir per presentar els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals la ciutat serà seu de rem i piragüisme.

Durant la vetllada es va retre un homenatge a tots aquells que han permès que la ciutat hagi acabat un any farcit d’activitats esportives de gran rellevància. L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, va destacar “l'enorme caràcter esportiu de la ciutadania de Castelldefels amb una mitjana de pràctica esportiva superior a la mitjana de Catalunya i d'Espanya”. “L'esport és molt important a Castelldefels no només perquè grans figures de l'Esport com Lionel Messi, Marc Gasol o Marcel Granollers visquin aquí sinó per la gran tasca i dedicació que duen a terme totes les entitats esportives de la ciutat, especialment amb l'esport base”.

La Gran Gala de l’Esport es va dividir en tres parts en tres parts. A la primera, Castelldefels es va acomiadar de seva condició de Ciutat del Bàsquet Català 2013. Un any que s'ha celebrat amb nombroses iniciatives desenvolupades sempre a voltant de l'esport de la cistella. El testimoni va ser recollit per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.La segona va consistir en la celebració d'un altre comiat. Castelldefels ha deixat de ser Ciutat Europea de l'Esport, un nomenament que li ha donat renom internacional l'any 2013 en un any que ha estat commemorat amb centenars d'activitats seguides per milers d'esportistes. Es va lliurar un reconeixement a Angie Benavent per la cançó oficial que acompanyat la paitalitat esportiva de Castelldefels 2013. La tercera part de la gala va mirar cap al futur: va ser la presentació dels XVIII Jocs Mediterranis 2017 que se celebraran a Tarragona, en què Castelldefels serà seu dels esports de rem i piragüisme. Cal destacar la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros.

La gala va estar conduïda pel director del Patronat de Comunicació i Imatge, Miguel Ángel Vázquez, i amenitzada per l'escola local d'arts escèniques Performing Arts.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix