El CB Prat Joventut guanya la Copa Adecco Argent i fa història

Es va imposar a la Fundación Baloncesto Fuenlabrada per 79 a 83 en un partit molt intens i que es va decidir en els darrers segons.
Per primera vegada a la seva història el CB Prat Joventut va aconseguir la Copa Adecco Argent després de guanyar davant la Fundación Baloncesto Fuenlabrada per un ajustat 79 a 83 (12-24, 15-23, 23-25 i 29-21), precisament davant l’equip amfitrió. El partit es va jugar en el Pavelló Fernando Martín.

El conjunt pratenc, dirigit per Carles Duran, es va mostrar molt superior en el primer quart on es va imposar per un 12 a 24 gràcies a la seva gran defensa. L’exhibició va continuar en els següents deu minuts. Un parcial de 15 a 23 va permetre als potablava arribar al descans amb un 27 a 47 que semblava pràcticament definitiu. A la represa però, els locals, recolzat en tot moment per la seva afició, van millorar i van poder retallar distàncies (50-62) fins arribar a capgirar el partit a tres minuts del final (73-72). El Prat però, va ser capaç de gestionar els nervis i reaccionar gràcies al seu encert en els darrers instants. Un 2+1 de Nogues i un triple de Sans van acabar per decidir l’enfrontament i el CB Prat Joventut va sumar la primera Copa Adecco Argent.

Al final del partit i amb la consecució del títol, Arseni Conde, president de l’entitat, va destacar que “només vull donar les gràcies a l’Ajuntament que ha cregut amb nosaltres i a la Penya”. D’altra banda, Carles Duran, màxim responsable tècnic del CB Prat Joventut, va destacar que el més important és que “tothom ara sap qui és el CB Prat. Ara vull ser també campió de Lliga i no vull quedar entre els quatre primers, vull ser campió” i va afegir que “m’ho he passat molt bé veient el meu equip. Els primers vint-i-cinc minuts han estat espectaculars, ho han donat tot. És normal que puguin tenir moments de feblesa mental, tenen 19 anys, però són molt bons.”

Fitxa del partit:
Marçal Fontanals / Foto: FEB
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix