Compte enrere per a la final de la XIV Copa Adecco Argent

El CB Prat Joventut té l’opció històrica de proclamar-se per primer cop campió de la competició.
Resten dos dies perquè se celebri la final de la XIV Copa Adecco Argent. Una competició que tindrà com escenari, per primer cop, el pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada. El partit enfrontarà el conjunt amfitrió, la Fundación Baloncesto Fuenlabrada, i el CB Prat Joventut, dos equips vinculats a equips d’ACB i que tenen com a denominador comú plantilles molt joves amb jugadors de gran talent i projecció.

Cal recordar que la Fundación Baloncesto Fuenlabrada, dirigit per Armando Gómez, arriba a la final com a campió d'hivern i líder de la primera volta de la Lliga, mentre que els pratencs de Carles Duran van finalitzar en segona posició (actualment són tercers a la classificació). Enguany, els dos protagonistes s’han enfrontat un cop i va ser a Fuenlabrada on els potablava es van imposar per 62 a 74. En cas de triomf dels locals, seria el tercer cop que guanyen una Copa Adecco, ja que ho van fer amb el primer equip, quan militava a l’Or, els anys 1998 i 2005. Mentre, per als dels Baix Llobregat seria el primer cop.

Segons Carles Duran, “arribem amb bones sensacions en general, sense cap lesionat i amb ganes que arribi diumenge per jugar una final que mereixem després d’una primera volta excel·lent. Penso que no hem de tenir pressió, ja que és la primera final per a la majoria de nosaltres i pel club. A més, els jugadors estan acostumats a la pressió competitiva i a l’exigència de jugar una final”. D’altra banda, el tècnic del conjunt pratenc comenta que hi haurà tres aspectes claus “el ritme, el percentatge de tres i el rebot ofensiu.”

Suport
El CB Prat Joventut no estarà sol a la pista madrilenya aquest diumenge. L’entitat baixllobregatina, presidida per Arseni Conde, ha confirmat, de moment, que una cinquantena d’aficionats es desplaçaran a Fuenlabrada per estar al costat del seu equip. Els que no puguin anar podran seguir la final mitjançant El Prat Ràdio, que oferirà íntegre l’enfrontament al 91.6 de la FM.

El palmarès

2000/01: CB Tarragona
2001/02: Bilbao Basket
2002/03: Aracena
2003/04: Caja Rioja
2004/05: AF Burgos
2005/06: AF Burgos
2006/07: C. Ourense
2007/08: Akasvayu Vic
2008/09: F. Palencia
2009/10: Lobe Huesca
2010/11: Knet Rioja
2011/12: Aurteneche Maquinaria
2012/13: CEBA Guadalajara

  Marçal Fontanals / Foto: CB Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix