Castelldefels s’acomiada com la Ciutat Europea de l’Esport i la del Bàsquet Català

L’acte se celebrarà divendres al Teatre Plaza i també es presentarà la ciutat baixllobregatina com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis 2017.
El Teatre Plaza de Castelldefels acollirà, aquest divendres 31 de gener a partir de les 19 hores, l’acte de cloenda de Castelldefels com a la Ciutat Europea de l’Esport i la Ciutat del Bàsquet Català durant el 2013. A més, es presentarà els XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, dels quals el municipi baixllobregatí serà seu dels esports de rem i piragüisme al Canal Olímpic de Catalunya. A més, es vol retre homenatge a tots aquells que han permès que la ciutat hagi acabat amb bona nota un any en què tenia grans reptes esportius.

Tres parts
L’acte es dividirà en tres parts. En la primera, Castelldefels acomiadarà la seva condició de Ciutat del Bàsquet Català. Un any que s’ha celebrat amb nombroses iniciatives desenvolupades sempre a voltant de l'esport de la cistella. El testimoni serà recollit per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla. La segona, consistirà en la celebració d'un altre comiat. Castelldefels deixarà de ser Ciutat Europea de l'Esport, un nomenament que li ha donat renom internacional l'any 2013 en un any que ha sigut commemorat amb centenars d'activitats seguides per milers d'esportistes. D'altra banda, la tercera part de la gala mirarà cap al futur. Serà la presentació dels XVIII Jocs Mediterranis 2017 que se celebraran a Tarragona, en què Castelldefels serà seu de les modalitats esportives de rem i piragüisme.

Marçal Fontanals / Foto: Teatre Plaza
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix