La platja de Castelldefels acull una jornada de raquetes de neu

Es van organitzar diverses activitats amb la presència de la Selecció Catalana d’aquesta modalitat esportiva.
Castelldefels va acollir la presentació de la VII Copa Catalana i el IX Circuit Català de raquetes de neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). L’acte va ser organitzat pel Centre Excursionista Roca Negra de Castelldefels en col·laboració molt estreta amb la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, club amfitrió l’any passat a la platja de la població veïna.

Al llarg del matí es van desenvolupar diversos tallers oberts a la participació de tot el públic, amb un recorregut per la sorra de la platja guiat pels voluntaris del Roca Negra i de la UME per a les persones no iniciades amb les raquetes de neu i dos tallers més, un d’orientació amb brúixola i mapa per un circuit marcat amb balises, i un altre d’explicació del funcionament dels ARVA, els aparells de rescat de víctimes d’allaus.

El plat fort de la jornada va ser la presència dels corredors de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu: Just Sociats (Club Excursionista Callús), Gabriel Crosas (Centre Excursionista Torelló, Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca) i Laia Andreu (Club Excursionista Callús, actual campiona d’Europa. Els corredors van disputar una cursa per un recorregut senyalitzat de dos quilòmetres.

A més a més, també es va fer una breu demostració de canicros, que té una de les seves cites més imminents el pròxim diumenge 2 de febrer a Gavà, amb la Canicros i Mitja Marató de l’Eramprunyà organitzada per la UME.

La cerimònia es va clausurar amb els parlaments del president de la FEEC, Jordi Merino; el seleccionador de l’equip català de raquetes de neu i vicepresident de la FEEC, Josep Maria Peixó; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Marc Soler; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, Margarita Manzano, i el president del Centre Excursionista Roca Negra, Daniel Giménez.

Redacció / Foto: FEEC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix