La UE Sant Ildefons, campió d’hivern a Segona Catalana

L’equip que dirigeix José Manuel Muñoz ‘Málaga’ ha aconseguit 44 dels 51 punts possibles a la primera volta de la Lliga.
El conjunt cornellanenc va camí d’assolir una fita històrica: pujar a la Primera Catalana. Categoria on mai ha jugat. De moment, els nois de José Manuel Muñoz ‘Málaga’ es van proclamar campions d’hivern del grup III. Malgrat la gran trajectòria de l’equip, el seu president, Francisco Durán, no vol parlar encara d’ascens: “nosaltres no pensem en pujar, sinó que volem anar jornada rera jornada i aconseguint punts”.

El cert però és que la Unificació Esportiva Sant Ildefons ha estat el segon millor equip de tots els sis grups de Segona Catalana. El seu balanç ha estat de catorze victòries, dos empats i una derrota. “La temporada està sent excepcional. Hem sumat 44 dels 51 punts possibles i només hem perdut a Can Vidalet i empatat dos partits a casa”, explica Durán.

Aniversari
D’altra banda, l’entitat cornellanenca celebrarà al llarg del 2014 el vintè aniversari de la seva unificació (Can Mercader Mambú i UD Sant Ildefons). Segons el mandatari del club “tenim previst organitzar diverses activitats commemoratives a final de temporada, tot i que amb la presentació de la nova samarreta i patrocinador ja vam donar el tret de sortida”.

Marçal Fontanals
/ Foto: UE Sant Ildefons
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix