El FC Barcelona guanya el XV Torneig de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues

Els blaugrana es van imposar a la final davant del Joventut de Badalona per 69 a 64.

L’edició d’enguany del Torneig de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues va ser blaugrana. El FC Barcelona es va proclamar campió després de vèncer en una final molt igualada al Joventut de Badalona per 69 a 64 (17-16, 15-17, 20-18 i 17-13). Andrija Marjanovic (Barça), amb 21 punts va ser el màxim anotador. En les semifinals, el Barça es va imposar al Reial Madrid per 85 a 61, mentre que el verd-i-negres van guanyar el València Basket per 56 a 71.

En la lluita per al tercer i quart lloc, el guanyador va ser el Reial Madrid al vèncer al València Basket per 72 a 67 (13-6, 8-17, 26-17 i 8-15). L’equip amfitrió, el CB Nou Esplugues va acabar la sisena posició, ja que va perdre davant del CB i Unió Manresana per 56 a 71. Mentre, l’UCAM Múrcia va ser setè i el CB Valladolid vuitè. Els murcians es van imposar per 53 a 48.

Dino Radoncic (FC Barcelona) va ser el jugador més valorat del torneig, seguit de Sergi Martínez (FC Barcelona). Radoncic també va aconseguir ser el màxim anotador. Mentre que Marcel Tulla (CB Nou Esplugues) va ocupar la segona posició. Sergio Martínez (FC Barcelona) va ocupar la primera posició en els rebots, seguit de Dino Radoncic. D’altra bada, Víctor Fernández (FC Barcelona) va liderar l’estadística dels triples, i el segon lloc va ser per Carlos Rubira (FC Barcelona).

Marçal Fontanals / Foto: CBNE
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix