El Torneig de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues arriba a la 15a edició

FC Barcelona, Reial Madrid, Joventut de Badalona, UCAM Múrcia, CB i Unió Manresana o Valladolid ha confirmat la seva presència.
Del 2 a 5 de gener se celebrarà el Torneig de Bàsquet Cadet Ciutat d’Esplugues, que enguany arriba a la seva quinzena edició i se celebrarà en el nou Complex Esportiu Municipal Les Moreres. Un any més, la competició aplegarà els equips més importants de la categoria de l’Estat. Han confirmat la seva presència de l’FC Barcelona, Reial Madrid, Valencia Basket, Joventut de Badalona, CB i Unió Manresana, Valladolid Club Baloncesto, UCAM Múrcia i CB Nou Esplugues, com a entitat amfitriona i organitzador del torneig juntament amb l’Ajuntament.

Hi haurà dos grups. L’A el formarà l’FC Barcelona, València Basket, UCAM Múrcia i CB Nou Espluguez; i el B el Joventut de Badalona, Reial Madrid, Valladolid Club Baloncesto i CB i Unió Manresana. Els dos equips de cada un dels grups es classificaran per a les semifinals (dissabte 19 i 21 hores), i els guanyadors d’aquestes jugaran la final (diumenge 17.30 hores). A més, hi ha previst –dissabte 18 h- el Concurs de Triples.

També es concediran els guardons al màxim anotador, el guanyador del concurs de triples, millor jugador del torneig, millor jugador de la final, millor jugador local i Trofeig Fari Play. El darrer guanyador va ser el Reial Madrid després de guanyar a la final a l’FC Barcelona per 59 a 70. En tercera posició va finalitzar el Joventut de Badalona.

Marçal Fontanals / Foto: CBNE
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix