El CB Nou Esplugues i la Federació Catalana organitzaran dos clínics de bàsquet

Josep Maria Planas i Ramon Jordana seran els ponents de les dues activitats que se celebraran el 3 de gener en el CEM Les Moreres.
El CB Nou Esplugues i La Federació Catalana de Basquetbol organitzen, el pròxim divendres 3 de gener de 2014, dos clínics de formació que s'inclouen dins el prestigiós Torneig Cadet que organitza l'entitat. Aquesta iniciativa va dirigida a tots els alumnes del programa de pràctiques del Curs de Formació, Curs de Categoria Sènior, Cursos de 1r i 2n Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet i Curso de Entrenado Superior (FEB). Cada clínic valida com a dues hores. Els clínics tindran lloc en el Complex Esportiu Municipal Les Moreres.

El primer clínic tractarà del Desenvolupament de gestos tècnics de categories de formació a partir de la presa de decisions i el ponen serà Josep Maria Planas, seleccionador Mini Masculí. Entrenador Superior de Bàsquet. El segon clínic parlarà dels Conceptes de transició ofensiva: del rebot defensiu a l'arribar jugant i el ponent serà Ramon Jordana -foto-, director del Segle XXI.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix