Ana Maria Corral, seleccionadora catalana de bàsquet en cadira de rodes

És cornellanenca i el seu equip participarà en el Campionat d’Espanya en edat escolar que se celebrarà a Càceres aquest gener.
La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha escollit la cornellanenca Ana maria Corral com a nova seleccionadora catalana de l’equip de bàsquet en cadira de rodes en edad escolar que ha de representar Catalunya en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Càceres del 2 al 6 de gener de 2014. Els catalans estaran enquadrats en el grup B amb Madrid i Galícia. Corral ja ha iniciat la preparació de l’equip amb dos entrenaments en el Pavelló Montigalà de Badalona i té previst fer una tercera concentració en la mateixa instal·lació esportiva el 30 de desembre. “Després de l’aturada que vaig patir, aquest any he tornat a l’activitat com a entrenadora de l’AFA a Sant Feliu de Llobregat i ara, com a seleccionadora catalana juntament amb Raúl Elia i Oriol Claret. Em fa especial il·lusió aquests dos projectes, ja que puc torno a les pistes. A més és un orgull que tant la federació com el Barça hagin confiat en mi per preparar els futurs jugadors tant de Catalunya com del primer equip blaugrana”, explica.

Per a la cornellanenca és una oportunitat de tornar “als meus inicis quan era jugadora, però ara per formar jugadors i jugadores. Intento transmetre els meus coneixements de bàsquet i la meva experiència personal com a jugadora i tot el que vaig viure. Estic encantada amb aquest nou càrrec”. La seleccionadora té molt clar que l’objectiu prioritari en el Campionat d’Espanya és que “els nens visquin l’experiència, ja que alguns d’ells és el primer cop que van a una competició com aquesta. A més vull que es diverteixin, ja que no ens exigeixen que guanyem. No ens demanen resultats”.

Cal destacar que Corral és l’actual entrenadora de l’Escola AFA de Sant Feliu de Llobregat de bàsquet en cadira de rodes. A més havia estat exjugadora de l’UNES, i de la selecció catalana i espanyola.

Marçal Fontanals / Foto: AMC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix