La Copa Federació masculina i femenina ja té finalistes

El BC Martorell, únic representant comarcal en la competició, va quedar eliminat en semifinals davant de l’Arenys Bàsquet (68-75).
El Complex Esportiu de Can Vinader de Castelldefels serà escenari, avui a la tarda, de les dues finals de la Copa Federació masculina i femenina 2013-14. Ahir es van jugar les semifinals. La gran sorpresa en la categoria masculina va ser l’eliminació del vigent campió, el BC Martorell per l’Arenys Bàsquet. Els del Baix Llobregat Nord van perdre per 68 a 75 en un partit molt igualat fins als darrers deu minuts. El primer quart va finalitzar amb un ajustat 24 a 23 favorable als d’Andreu Aguilà. La semifinal es va començar a tòrcer en el segon quart, on els del Maresme es van imposar en defensa que els va permetre donar-li la volta al lluminós i finalitzar la primera meitat amb un 36 a 41. A la represa, el BC Martorell va millorar i va arribar al final del tercer quart amb un avantatge de dos punts (52-50). Ja en el darrer quart, l’Arenys Bàsquet va ofegar l’atac martorellenc i, a més, es va mostrar molt encertat en el llançament. Suficient per accedir a la gran final. D’aquesta manera, el BC Martorell no podrà revalidar el títol conquerit l’any passat. El rival dels dels maresmencs serà el River Andorra B, que es va imposar a l’altra semifinal a l’AE Sant Andreu Natzaret per 61 a 76. La final es jugarà a les 19 hores.

D’altra banda, en el Pavelló del Basket Almeda, a Cornellà de Llobregat, es van disputar les semifinals femenines. El CBF Cerdanyola Vila Universitària es va imposar davant del SESE per 65 a 47, mentre que el Reus Deportiu va quedar eliminat pel Joventut Les Corts després de perdre per 36 a 77. Així doncs, la final enfrontarà les vallesanes davant les barcelonines (17 h).

Marçal Fontanals / Foto: ME
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix