Doblet de victòries de les seleccions catalanes femenines de futbol

La sots 16 i sots 18 es van imposar davant Euskadi al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí en la jornada inaugural de la primera fase del Campionat Autonòmic.



Excel·lent inici dels dos equips catalans (sots 16 i sots 18) a la jornada inaugural de la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que s’està celebrant a Sant Joan Despí. El Municipal de Les Planes va tornar a ser talismà per als combinats de Catalunya, ja que van sumar el primer triomf.

Va encentar la competició la selecció sots 16, que dirigeix Natàlia Arroyo. I ho va fer demostrant una gran superioritat davant Euskadi, derrotant-la per un clar 5 a 0 amb gols de Laia Muñoz (16’), Aitana Bonmatí (24’); Aitana Bonmatí (36’), Irina Uribe (45’) i Aitana Bonmatí (56’). Més tard va ser el torn de l’equip sots 18 –foto-, que va patir més i només es va poder imposar davant les basques per 1 a 0 amb gol d’Andrea Sánchez (80’). El proper rival de les catalanes serà la selecció d’Extremadura, aquest diumenge en el mateix escenari. La selecció sots 16 jugarà a les 9,45 hores, i la sots 18 a les 12 hores.

Cal destacar la presència del president de la FCF, Andreu Subies, que va estar acompanyat per la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; pel president del Comitè Tècnic d'Entrenadors, Fèlix Gimeno; pel coordinador de les Seleccions Catalanes, Marc Vives; i pel directiu adjunt, Antoni Artés. 

Marçal Fontanals / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix