El millor voleibol base femení s’aplegarà a Esplugues de Llobregat

La setena edició del Torneig Internacional es disputarà per primer cop al nou CEM Les Moreres i comptarà amb equips catalans, de França, Portugal, Holanda i Polònia.
El Torneig Internacional Ciutat d’Esplugues, que se celebrarà del 27 al 29 de desembre, fa aquesta edició un salt qualitatiu i quantitatiu, amb la presència confirmada de setze equips i amb la seva celebració al nou Complex Esportiu Municipal Les Moreres. Les instal·lacions esportives espluguines, que es van inaugurar al gener d’aquest any, permetran la disputa de fins a quatre partits al mateix temps.

La competició, que celebra la setena edició i està organitzada pel Club Voleibol Esplugues amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues, comptarà per primera vegada amb dues categories: cadet i infantil. A la categoria cadet hi participaran deu equips punters als seus respectius països com són l’Sparta Varsòvia (Polònia), Ala Gondormar (Portugal), V Aragó de Sete (França), Montpellier Croix d’Argent (França), RTC Alkmar (Holanda), CV Sant Cugat, CV Vilassar, CV Barcelona i CV Esplugues A i B. En categoria infantil prendran part el CH Bordils, CV Barcelona, CV Sant Cugat, CN Sabadell i CV Esplugues A i B. Amb aquest cartell, es converteix en el torneig de voleibol base femení més important de Catalunya.

Tots els partits, excepte les finals, es jugaran al millor de tres sets. Les dues finals es jugaran a les dotze del migdia del diumenge 29 de desembre a dues pistes diferents, però dins del mateix pavelló, de forma que permetrà al públic presenciar-les a l’hora.

Marçal Fontanals / Foto: AE


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix