Sant Joan Despí va acollir la primera fase del Nacional Absolut de tennis

Rubén Ramírez i Laura Pous van ser els campions i es van classificar per a la fase final del Campionat d’Espanya.
Les instal·lacions de la nova Ciutat del Tennis de la Reial Federació Espanyola de Tennis a Sant Joan Despí va acollir la primera fase del Campionat d'Espanya Absolut Mapfre Masculí, que enguany fa el seu centenari, i la número 86 del Campionat d’Espanya Absolut Femení. L'alacantí Rubén Ramírez i la barcelonina Laura Pous es van classificar per disputar la fase final del Campionat d'Espanya Absolut Mapfre de Tennis que se celebrarà en el Pavelló Barris Nord de Lleida, del 19 al 22 de desembre.

Ramírez, que va confirmar la seva condició de primer favorit en la competició masculina, va superar al jugador de Marbella, Adrián Menéndez, per 6-4, 6-7(5) i 6-3. El jugador, a punt de complir els 36 anys, es va afegir a la llista de jugadors que prendran part en la fase final del Màster Nacional de Lleida com Nicolás Almagro, Tommy Robredo, Feliciano López, Fernando Verdasco, Marcel Granollers, Pablo Andújar i Albert Muntanyès, campió d'Espanya del passat any.

Mentre, Pous va vèncer a la gironina Paula Badosa per 7-5 i 6-1. Laura Pous també s’uneix a les principals raquetes nacionals amb Carla Suárez al capdavant, com a dissetena del món, seguida de Maria Teresa Torró –Campiona d'Espanya del passat any–, Lourdes Domínguez, Silvia Soler, Anabel Medina, Estavella Cap i Sara Sorribes.

Redacció / Foto: RFET


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix