L’Ajuntament de Gavà subvenciona la salut dels seus esportistes

Els que facin la revisió mèdica al Centre de Medicina de l’Esport del consistori municipal tindran un descompte.

L’Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria d’una línia de subvencions de les revisions medicoesportives que porta a terme el Centre de Medicina de l’Esport de l’Ajuntament de Gavà, ubicat als baixos de la Nova Piscina Municipal.

Segons la tinenta d’alcalde de l’Àmbit de Serveis a la Persona, Apolònia Herrera, “l’objectiu de les subvencions és garantir la salut en la pràctica esportiva dels ciutadans i ciutadanes de Gavà”. Herrera ha afegit que “els descomptes oscil·laran entre els 5 i els 20 euros, depenent del tipus de revisions que es facin”.

L’empresa adjudicatària del Centre de Medicina de l’Esport aplicarà directament els descomptes als preus de les revisions mèdiques. Aquests descomptes seran de 5 euros en el cas de la revisió menuda, de 18 euros en la revisió iniciació i 20 euros en la revisió estàndard. Per a aquesta convocatòria l’Ajuntament de Gavà destina una partida de 6.000 euros, corresponent a l’exercici de 2013 (novembre-desembre) i de 45.000 euros per a 2014.

Les revisions mèdiques tenen com a objectiu determinar l’aptitud per a la pràctica fisicoesportiva, valorar l’estat general de la salut i detectar problemes o lesions que puguin interferir en aquesta pràctica o que facin contra indicar determinades activitats. A més de valorar l’estat general de la salut i descartar lesions, el Centre de Medicina de l’Esport de l’Ajuntament de Gavà dóna les orientacions i recomanacions necessàries per orientar la pràctica físicoesportiva en funció de les característiques i necessitats de la persona. L’objectiu és la millora de la condició física i del benestar físic d’una forma saludable.

Redacció / Foto: FS
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix