El CBS Sant Boi triomfa en el Torneig Bateja per la Marató de TV3

Més de 270 nens i nenes de diferents clubs catalans van participar en una competició solidària que es va celebrar en el l’Olímpic de Viladecans.

L’Olímpic de Viladecans va acollir aquest passat cap de setmana el Torneig Bateja per la Marató de TV3 amb la participació de catorze equips de diferents clubs catalans. La primera jornada va començar amb una gran participació tant en els partits dels equips inscrits, com de les activitats de beeball per als més joves, que va tenir el suport de monitors i monitores del CB Viladecans. Es van muntar tres camps on van passar un total de 237 nens i nenes de les categories beeball, aleví i infantil de beisbol i cadet de softbol.

El CBS Sant Boi va ser el gran triomfador, ja que es va imposar en les tres categories en què es va dividir la competició. En l’aleví, es va viure un altre duel entre els equips del Sant Boi i el CB Viladecans, repetint així la final del Campionat d’Espanya d’aquesta temporada. Es va poder veure un magnífic partit amb grans jugades dels més petits que va caure a mans de la novena dirigida per Rubén Fente. En la categoria infantil, els organitzadors van preparar un camp acondicionat dins del camp olímpic que va permetre als equips disputar partits interessants i als jugadors poder fer jugades espectaculars. El Sant Boi, dirigit per Kuki Carrillo, va ser el vencedor acabant invicte. I les noies cadets del Sant Boi, Viladecans, Projecte i el nouvingut Hèrcules L’Hospitalet van ser també protagonistes del torneig amb triomf final de les santboianes.

L’organització del torneig va posar a l’abast de tothom un punt de recollida d’aliments, un altre de recollida de joguines i un tercer per a la recaptació de diners per la Marató de TV3, una iniciativa que va ser molt ben rebuda.

Vídeo promocional
Cares conegudes del món de l’esport, cinema i la política local van donar suport al torneig solidari en un vídeo promocional, com el jugador del FC Barcelona, Martin Montoya, l’exjugador olímpic de Waterpolo Jordi Sans, la també exmarxadora olímpica Elena Cano, així com el millor jugador de beisbol de tots els temps, Félix Cano, l’alcalde de Viladecans Carles Ruiz i l’actriu de cinema Candela Peña.

Redacció / Foto: CBV
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
86

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix