La Selecció Catalana UEFA es classifica per a la final estatal

Va empatar en el darrer partit de la primera fase de la Copa Regions davant de les Illes Balears (1-1).

Els catalans, que dirigeix el viladecanenc Toni Almendros, van fer bons els pronòstics i es van classificar per la final estatal de la Copa Regions UEFA després de guanyar Aragó i empatar ahir davant de les Illes Balears. No va ser un partit fàcil ja que una derrota a la darrera jornada deixava Catalunya fora de la competició de la que és sotscampiona. Escobrós va signar l’1 a 0 abans de finalitzar la primera meitat. El visitant Lacueva, però, va empatar a la reanudació (56’). Fins al final del partit, Catalunya no va poder respirar tranquil·la.

A la llotja del Nou Municipal de Cornellà de Llobregat hi van ser presents Andreu Subies; el Seleccionador Català, Gerard López; el vicepresident de la FCF, Josep Llaó; el directiu Jaume Plaza i Francesc Folguera; la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el Secretari General, Albert Baza.

Fitxa del partit:

Catalunya: Iñigo, Joel Marín, Amantini, Putxi, Cornellà, Montané, Montoro (León, 84'), Escabrós (Caballé, 66'), Cano, Rovira i Joaquín Solano (Óscar Muñoz, 61').
Illes Balears: Antonio Mas, Miguel López, Sergio García, Caio, Contreras, Lacueva, Expósito (Sampedro, 45'), Crespi, Nigorra, Vicente Ferrer i Samuel Fernández.
Gols: 1-0 (45’): Escabrós. 1-1 (56’): Lacueva.
Àrbitre: Caballero León. Va ensenyar targeta als Catalans Cornellà, Amantini, PUtxi, Cano, Óscar Muñoz, Caballé i Montané; i als balears Vicente Ferrer, Miguel López, Guillem Crespi i Guillem Nigorra. Vermella per Guillem Crespí (77’).
Camp: Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. Unes 300 persones.

Marçal Fontanals / Foto: FCF
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix