El millor futbol benjamí de la província es va donar cita a Sant Boi

L’Estadi Municipal Joan Baptista Milà va acollir la quarta edició del Torneig Leroy Merlin en format de futbol-7 amb la participació de més de 350 jugadors.

L'Estadi Joan Baptista Milà va acollir el divendres 6 de desembre una autèntica marató de futbol benjamí amb la celebració de la quarta edició del Torneig Leroy Merlín en format de Futbol 7. La competició va aplegar un total de 32 equips –més de 350 jugadors- procedents de diveros punts de la província de Barcelona, entre els quals cal destacar conjunts com el Barça, RCD Espanyol, CE L’Hospitalet o UE Cornellà. A més, l’entitat amfitriona, el FC Santboià, va participar amb vuit equips.

El campió de l’edició d’enguany va ser la UE Mollet, que es va imposar a la final davant del CE L’Hospitalet per un clar 5 a 1. A les semifinals, els riberencs van guanyar a l’EF Gavà per 0 a 3, mentre que el conjunt vallesà es va imposar per un ajustat 1 a 2 davant del CF Badalona.

Marçal Fontanals / Foto: UEM
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix