Els carrers de Martorell s’ompliran d’atletes aquest diumenge

La prova atlètica tindrà dos recorregut diferents (10 i 5 quilòmetres) i sortirà davant del Complex Esportiu Torrent de Llops.

Tot a punt per la segona edició de la Cursa Ciutat de Martorell que se celebrarà demà diumenge 8 de desembre. La prova atlètica tindrà dues proves diferents: una de cinc quilòmetres i una altra de deu. També hi ha previst que es faci una cursa infantil per a majors de 12 anys. La sortida será des del carrer de Josep Vilar (davant del Complex Esportiu Torrent de Llops) i començarà a les deu del matí.

El recorregut serà des del carrer de Josep Vilar en direcció al barri de Torrent de Llops. Els participants creuaran el carrer de Puig del Ravell i la rambla de les Bòbiles per tornar fins al parc forestal de Can Cases. Els corredors de la prova de 5 kilòmetres faran un cop aquest recorregut mentre que els de la prova de 10 kilòmetres faran dues voltes.
L’Atheltic Events és l’organitzador de la competició i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell.  Hi ha previst la participació de més de 150 atletes.

Marçal Fontanals / Foto: AM
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix