La Selecció Catalana UEFA s’estrena amb victòria a Cornellà

L’equip de Toni Almendros es va imposar per 2 a 1 a Aragó, i jugarà de nou diumenge davant de les Illes Balears (11 h).

Aquest matí, la Selecció Catalana UEFA s'ha endut els tres primers punts de la primera fase classificatòria de la Copa de les Regions UEFA gràcies a la victòria aconseguida davant l'Aragó, per 2 gols a 1.

Malgrat el bon inici dels homes de Toni Almendros, Aragó s'ha fet forta amb un joc més directe, avisant dues vegades a Catalunya, una amb un gol anul·lat pel col·legiat i, l'altre, amb un xut al pal. Finalment, al minut 25, Suárez ha aconseguit arribar a la porteria catalana i, amb un xut potent des de la banda dreta, ha marcat el 0 a 1 al marcador. Durant el descans, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha fet entrega d'una placa commemorativa al president de la UE Cornellà, Àlex Talavera, en mostra d'agraïment per haver acollit a casa seva els partits de la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA.A la segona part, Catalunya ha aconseguit fer-se més amb la pilota, jugant amb intensitat i amb Òscar Muñoz com a referent de l'equip. Al minut 75, amb un xut des de l'àrea petita, Montoro ha aconseguit marcar el gol de l'empat. A partir d'aquest moment la Selecció Catalana s'ha sentit còmode i ha tingut el control del partit fins que, quatre minuts després, Velillas ha marcat el 2 a 1 gràcies a una assistència d'Òscar que ha pogut col·locar a la porteria rival. Demà serà el torn per les Illes Balears, que debutaran en el campionat davant l'Aragó. La Selecció Catalana tornarà a jugar diumenge, a les 11.00 hores, i s'enfrontarà contra les Illes Balears.

Fitxa:
Catalunya: Segovia, Joel, Borges, León, Putxi, David Jiménez (Escabrós. 81'), Óscar Muñoz, Montané (Rovira, 62'), Velillas, Cano i Pep Caballé (Montoro, 56').
Aragó: Monsalvo, David Sánchez, Beltrán, Roldán, Manau, Adrián Barba (Lucho, 40'), Gabarre (Sellán, 86'), Suárez (Pérez, 62'), Sergio Lou, Pedro Avellana i César.
Gols: 0–1 (25’): Suárez; 1–1 (75’): Montoro; 2–1 (79’): Velillas.
Àrbitre: Muñoz Baquero. Va mostrar targetes grogues als catalans Montané, Joel i Óscar Muñoz; i als aragonesos David Sánchez, Luis Sánchez, Gabarre I Avellano.
Camp: Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. Uns 400 espectadors.