Avui comença el tradicional Torneig de Nadal de Softbol de Gavà

Can Torelló acull una onzena edició que tindrà enguany un caire solidari.

Durant els pròxims tres dies –del 6 al 9 de desembre- les instal·lacions Esportives de Can Torelló de Gavà acolliran el tradicional Torneig de Nadal de Softbol, que enguany arriba a la seva onzena edició en format indoor.

La competició, que es desenvoluparà en el Pavelló Jacme March, es dividirà en dos grups. Els equips enquadrats en el grup A són Projecte Softball Gavanenc, Sant Boi Vermell, Viladecans Negre i Barcelona Rookies; mentre que en el grup B hi haurà el Viladecans Groc, Sant Boi Blau, Barcelona 2002 i Sant Boi Gris. Cal destacar que també se celebraran diversos partits d’exhibició.

Aquest any, el torneig també tindrà un caire solidari, ja que hi haurà un punt de recollida de joguines per als nens i nenes més desfavorits i un altre punt de recollida d’aliments.

Marçal Fontanals / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix