Castelldefels i Cornellà de Llobregat acolliran la Copa Federació de bàsquet

El Pavelló de Can Vinader serà l’escenari de les dues finals –masculina i femenina- d’una competició que se celebrarà els dies 21 i 22 de desembre.

Castelldefels i Cornellà de Llobregat han estat les ciutats escollides per a la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) per acollir una nova edició de la Regal Copa Federació el cap de setmana del 21 i 22 de desembre.

El Complex Esportiu Can Vinader –foto- de Castelldefels, Ciutat del Bàsquet Català 2013, i el Pavelló Almeda de Cornellà de Llobregat seran escenari de la tercera edició d'aquesta competició que comptarà amb els quatre millors equips masculins i femenins del moment de la màxima categoria sènior del bàsquet catal. En categoria femenina ja es coneixen els quatre equips que participaran a la Regal Copa Federació una vegada finalitzada, ja fa unes setmanes, la primera volta de la lliga: CBF Cerdanyola-Vila Universit. i Joventut Les Corts com a primer i segon classificat del grup 1, i Reus Deportiu i SESE com a primer i segon del 2. A la masculina, els ja classificats matemàticament per aquesta competició són l'AE Sant Andreu Natzaret i el CB Martorell-Solvin, mentre que els altres dos es coneixeran una vegada disputada la 13a jornada de la fase regular del cap de setmana del 14 i 15 de desembre.

Dissabte 21 de desembre a la tarda es disputaran les semifinals; les masculines a Castelldefels i les femenines a Cornellà de Llobregat. Els guanyadors d'aquestes s'enfrontaran en unes finals previstes al Complex Can Vinader de Castelldefels (17h i 19h). L'entrada per tots aquests partits serà gratuïta.

Des les dues edicions disputades fins ara de la Copa Federació, cap equip ha repetit títol. L'any passat el CB Martorell-Solvin va superar a la final masculina al CB Santa Coloma i va agafar així el relleu del CB Igualada, campió la temporada 2011-12. En noies, aquest any hi haurà un tercer campió diferent als anteriors doncs el primer títol va ser pel desaparegut CB Olesa, mentre que l'any passat va ser pel Platges de Mataró.

Marçal Fontanals / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix