El Nou Municipal de Cornellà, preparat per a la Copa de les Regions UEFA

El viladecanenc Toni Almendros, seleccionador català, ha convocat jugadors de la UE Cornellà i del CF Gavà.

El seleccionador Català UEFA, el viladecanenc Toni Almendros, ha fet pública la llista de convocats pels partits de la primera fase de la Copa de les Regions que es disputaran aquest cap de setmana. Cal destacar la presència de quatre jugadors de la UE Cornellà (Iñigo, Joel, Óscar Muñoz i Pep Caballé) i un del CF Gavà (David Jiménez).

Cal recordar que la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, on la selecció catalana és l’actual sotscampió, se celebrarà al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat del 6 al 8 de desembre. Els emparellaments són els següents: Aragó-Catalunya (divendres 6 desembre, 11 h), Illes Balears-Aragó (dissabte 7 desembre, 11 hores) i Catalunya-Illes Balears (diumenge 8 desembre, 11 h).

Campanya a la UE Cornellà
D’altra banda, la UE Cornellà ha iniciat una campanya de captació de nous socis, on es fa un descompte del 50% en tots els carnets. El soci ordinari pagarà 30 euros, les dones i els jubilats abonaran 15 euros i els menors d’edat pagaran 5 euros per veure tots els partits que es disputaran al nou Estadi Municipal de Cornellà fins a final de temporada. A més, tot el que es faci soci per aquesta segona volta també tindrà accés gratuït als dos últims partits de la primera volta.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix