El Bàsquet Club Martorell jugarà la Copa Federació masculina de bàsquet

Serà el tercer cop consecutiu que l’equip d’Andreu Aguilà participarà en aquesta competició on defensarà el títol.

A tres jornades per a la finalització de la primera volta en el grup II de la Copa Catalunya masculina, el BC Martorell s’ha assegurat la seva participació en la pròxima edició de la Copa Federació. Una competició que la disputen els dos primers classificats de cada un dels grups de la categoria (es classifiquen els quatre millors equips al final de la jornada 13). Cal destacar que els martorellencs són els actuals campions (van guanyar la final davant del CB Santa Coloma per 67 a 90 l’any passat) i sotscampions la temporada 2011-12 (van perdre davant del CB Igualada per 72 a 54 en una final que es va celebrar precisament a Martorell).

Els homes d’Andreu Aguilà van aconseguir passaport per jugar la Copa Federació aquest cap de setmana després de guanyar al Sant Pere de Terrassa (74-67). Actualment són els líders del grup II amb un balanç de deu victòries i dues derrotes. Ara caldrà saber si jugaran aquest torneig com a primer o segon de grup.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana