Juan Carlos Navarro impulsa l’esport base a través de Regal i la Federació Catalana

El santfeliuenc, del FC Barcelona, va ser un dels dos esportistes que va apadrinar l’acte de presentació La Regalitat.

El santfeliuenc Juan Carlos Navarro, jugador de bàsquet de l’FC Barcelona, exerceix d’embaixador de l'asseguradora Regal per al foment de l’esport base català, del que la companyia és impulsora a través del patrocini amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Juntament amb en Jordi Alba, també jugador del FC Barcelona però en aquest cas del primer equip de futbol, van apadrinar l’acte de presentació La Regalitat, un espai que vol convertir-se en referent per a la societat catalana i en el que els dos ambaixadors expliquen la seva experiència en l'esport base (com van arribar a ser professionals, la seva carrera o els valors de l'esport català entre d'altres). També van assistir Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i Pablo Robles, Director de Regal. Juan Carlos Navarro explicar que s’ha de recolçar l’esport de base, que “és el futur de tot. El nostre relleu. Segueixo les categories de bàsquet de formació menys del que voldria però és important donar suport perquè són els que pugen."

El blog, ja en funcionament, gira al voltant de cinc categories, ben diferenciades, amb les què es pretén abastar totes les inquietuds de la societat catalana i cobrir totes les àrees que composen aquesta cultura: Caràcter pioner (innovació que sorgeix a Catalunya i traslladem a l’exterior, on tindran cabuda continguts de disseny, tendències, cultura, gastronomia...); Amb mentalitat oberta (un espai per a les tendències que neixen fora, però que som pioners en implementar (bicing, brunch, música...); Amb seny (coses ben fetes. Una secció per a descobrir exemples de gent complidora, persones o empreses que han fet les coses amb rigor, amb sentit comú, amb serietat, amb cap); Amb compromís (el costat més social de La Regalitat. Un espai on recollir iniciatives solidàries. ONGs, sostenibilitat i medi ambient...); Amb tradició (l’arrel de tot. Una secció dedicada a la gastronomia típica, castellers, festes populars, turisme rural, paratges i entorns únics...).

Redacció / Foto: FCBQ
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix