El tàndem Pepe Delgado-Matías Borsot es fan càrrec de l’AE Prat

Ahir ja van començar a treballar, mentre que el president del club va anunciar que va arribar a un acord amb Agustín Vacas.
Dilluns intens a les instal·lacions del Municipal Sagnier, on es van anunciar en roda de premsa els nous tècnics de l’AE Prat, i també es va confirmar que el club i el ja exentrenador pratenc, Agustín Vacas, havien arribat a un acord definitiu per rescindir el seu contracte.

La roda de premsa va començar amb el tema Agustín Vacas. Sobre la polèmica que s’havia creat després de la seva destitució fa un parell de setmanes, el president de l’entitat, Luis Quiñonero, va explicar que per una falta de comunicació "es van dir coses sobre Vacas, sobretot de la meva part, que no eren certes. Penso que rectificar és de savis i demano disculpes públiques al tècnic per si el malentès l'havia i també a la seva família”. El mandatari va anunciar, a més, que s’havia arribat a un “acord per rescindir el contracte de l’entrenador. D’aquesta manera queda desvinculat del club”. Mentre, l’exmíster de l’AE Prat només es va limitar a dir que havia “imperat la cordura i l’acord va trigar cinc minuts en arribar perquè, com he demostrat, jo estimo aquesta entitat, fa molts anys que hi treballo i a més visc a la ciutat” i va afegir que ara toca “veure molt futbol i treballar per a la propera temporada.”

La segona part de la roda de premsa va servir per anunciar el substitut d’Agustín Vacas –després de la fugaç estada del basc Miguel Zurro en el club-. Els nous màxims responsables tècnics del primer equip són Pepe Delgado i Matías Borsot. El primer va dirigir al Terrassa a Segona A després de la destitució de Miguel Álvarez, i també va exercir de segon entrenador a Badalona la temporada passada. Borsot va ser director esportiu a l’Sporting Mahonés (2008-2012).

Marçal Fontanals / Foto: El Prats Esports
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix