Víctor Valdés torna a recolzar l’esport gavanenc amb les seves beques

El porter del FC Barcelona ajudarà famílies amb dificultats econòmiques per cobrir les despeses de la pràctica esportiva.
L’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, i el porter blaugrana van presentar la segona edició de les beques esportives Víctor Valdés-Ciutat de Gavà, corresponents a la temporada 2013-2014. Amb aquesta iniciativa s’ajudarà famílies de Gavà amb dificultats econòmiques per cobrir les despeses derivades de la pràctica esportiva de nens i nenes d'educació primària tant en competició escolar com en federada. Amb aquestes beques es vol garantir que tots els infants puguin fer esport a la seva ciutat, una pràctica que, a més de saludable, contribueix a la transmissió de valors com l’esforç, la voluntat de superació i el companyerisme.

Balsera va dir a la presentació que “les beques responen a aquests valors que l’esport té, però responen també a la generositat de Víctor Valdés, a la coherència, la força, l’honestedat que ell té en la seva pràctica esportiva cada dia. El més important aquí no solament és la quantia de l’aportació econòmica sinó que aquests valors es transmetin i que la nostra mainada, els nostres infants, els nostres escolars puguin veure des d’aquesta perspectiva els valors de l’esport”. Mentre, Valdés va destacar que contribuir “a què els nens i nenes de Gavà puguin seguir practicant esport en moments com els que estem vivim en què moltes famílies han de retallar en despeses que poden afectar aquesta pràctica.”

La convocatòria de la temporada 2013-2014 està dotada amb 20.000 euros, als quals s’afegirà el romanent restant de la passada campanya, de prop de 5.000. La novetat més destacada és que enguany les beques tindran un import  màxim de 200 euros per  cobrir a proporció més gran possible de les despeses dels infants que fan esport extraescolar en entitats esportives o a través de les AMPA dels centres educatius.

En la primera edició, 151 nens i nenes van rebre les beques, per un import de 100 euros cadascuna, dotació que enguany es duplica.

Redacció / Foto: AG
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix