L’AE Prat torna a quedar-se sense tècnic i director esportiu

El detonant de la marxa de Zurro i Barroso és la falta de pressupost a causa de no poder liquidar el contracte d’Agustín Vacas.

L’Associació Esportiva Prat va convocar, ahir al vespre, una roda de premsa urgent per anunciar que el seu nou entrenador, Miguel Zurro, i Juan Manuel Barroso, nou director esportiu de l’entitat, es desvinculaven del club. Una noticia sorprenent i inesperada, ja que feia menys d’una setmana s’havien presentat com els encarregats de dirigir el primer equip i l´àrea esportiva respectivament dels potablava.

Segons el president de l’AE Prat, Luis Quiñonero la raó principal de la decisió presa per les dues parts va ser la “impossibilitat de poder cobrir el cost tant de Zurro com de Barroso fins a final de temporada, a causa de la falta d’acord per liquidar el contracte de l’exentrenador Agustín Vacas. El cost que representa la seva liquidació feia inviable la contractació de Miguel Zurro i Juanma Barroso”. A més, el mandatari va lamentar la situació “que s’ha viscut” i va demanar perdó públicament tant al basc com al madrileny “ja que pensàvem que eren les persones ideals per ajudar-nos a canviar la dinàmica que estava duent l’equip a la Lliga. Només vull agrair-los l’esforç personal que han fet per estar aquí. Nosaltres entenem que no podíem enganyar a dues persones, ja que no les podíem pagar”.

Sobre la situació d’Agustín Vacas i la seva falta d’acord amb l’entitat esportiva del Baix Llobregat, el president de l’AE Prat va explicar en roda de premsa –transmesa en directe pel Prat Ràdio- que l’entitat “continua disposada a dialogar i a negociar amb ell sempre i quan no representi un problema econòmic. Si finalment no s’arriba a un acord possiblement serà un jutge el que hagi de decidir” i va recordar que Vacas “encara segueix sent treballador de l’entitat i, a més, se li va oferir dirigir el futbol base la setmana passada. Només era un canvi de funcions”.

La resposta

Agustín Vacas també ha volgut parlar del tema per a La Premsa del Baix. El ja exentrenador considera que “s’han dit moltes mentires referent a la meva destitució i la situació que s’ha creat” i afegeix que “dilluns de la setmana passada se’m va comunicar que deixava de ser entrenador del primer equip i que parlaríem dimecres on podria desenvolupar altres tasques dins del club. I dimecres, sense la presència del president dues persones de la directiva em van dir que seria millor que em desvinculés del club perquè la situació no era la més idònia per a mi i l’entitat, i em van oferir l’opció de reintegrar-me a l’entitat en un futur. Ni jo ni el meu representant hem tingut cap proposta per part de l’AE Prat. Jo porto vuit temporades a l’AE Prat i és una llàstima acabar d’aquesta manera”. Vacas deixa la porta oberta “a un acord entre les dues parts, ja que amb el president hi ha una gran i amistat des de fa molt temps. A més tinc els fills al futbol base.”

Manuel Anguas tornarà a fer-se càrrec de l’equip –en cas que no hi hagi entrenador- aquest dimecres. L’AE Prat jugarà la quarta eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya al Municipal La Bòbila davant del Cerdanyola del Vallès (20 h).

Marçal Fontanals / Foto: TVP
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix