Noves mesures per millorar la mobilitat a l’Estadi de l’Espanyol

Han estat fruit del consens entre l’entitat blanc-i-blava, l’Ajuntament de Cornellà i el Servei Català de Trànsit. El Consell d’Administració i els professionals de l’RCD Espanyol segueixen avançant en els contactes amb les administracions per millorar els accessos i la mobilitat en dia de partit a l’Estadi RCDE. En els darrers dies, el contacte amb el Servei Català de Trànsit s’ha traduït en un seguit de noves mesures adreçades a la comoditat del soci i l’aficionat que acudeix a l’Estadi, que se sumen a les ja establertes en un primer terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà (900 noves places de pàrquing gratuïtes per als socis situades a la Fira de Cornellà).

Les  actuacions en dia de partit a l’Estadi són les següents:

- El cos de Mossos d’Esquadra activarà sempre un pla d’alta assistència que consisteix, entre d’altres actuacions, a posar panells informatius mòbils a la Ronda de Dalt indicant la sortida 15 per accedir a l’Estadi quan augmenti el tràfic.

- Els panells fixes de la Ronda de Dalt indicaran la millor sortida per accedir als voltants de l’estadi i informaran del nombre de places d’estacionament disponibles fins que s’esgotin, que també ho anunciarà.

- A l’acabar el partit, es col·locaran carrils definits a les rotondes per facilitar la fluïdesa en la sortida.

- La Guàrdia Urbana de Cornellà estarà situada ja en el semàfor de la sortida 15 de la Ronda de Dalt per regular el trànsit inhabilitant el semàfor i facilitant un accés més ràpid al Polígon Industrial més proper a l’Estadi.

- La Guàrdia Urbana de Cornellà i personal de l’RCD Espanyol guiaran els vehicles en els carrers adjacents a l’Estadi per facilitar l’estacionament en les noves 900 places de pàrquing gratuït per a socis disponibles a la Fira de Cornellà.

- El club augmentarà la presència de personal auxiliar per tal que s’ordeni millor l’accés i estacionament als carrers del Polígon Industrial, que disten entre 5 i 10 minuts caminant de l’Estadi.

Aquest seguit de noves actuacions es duran a terme cada dia de partit a l’Estadi de l’RCD Espanyol. Paral·lelament, les administracions i l’entitat esportiva seguiran treballant en l’estudi de mobilitat previst, que es preveu que estigui finalitzat a principis de l’any 2014. Quan aquest estudi estigui conclòs, es podrà conèixer el total de mesures finals que s’adoptaran des d’aleshores per solucionar en bona part el problema de la mobilitat en dia de partit a l’Estadi. Com ha vingut explicant el Consell d’Administració, aquest és un problema de molta importància per al club i el seu òrgan rector per l’afectació que té en la comoditat del soci i en l’assistència a l’Estadi en dia de partit.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix