Miguel Francisco Zurro és el nou entrenador de l’AE Prat

Juan Manuel Barroso ha estat escollit per fer-se càrrec de la direcció esportiva de l’entitat de futbol. Dia de presentacions en el Municipal Sagnier del Prat de Llobregat. L’entitat, presidida per Luis Quiñonero, ha presentat aquesta tarda el nou entrenador que substitueix Agustín Vacas, i al seu nou director esportiu.

Abans de presentar el nou entrenador, el club ha fet l’acte de presentació del seu nou director Esportiu. Es tracta de Juan Manuel Barroso, que substitueix Felipe Sánchez. Madrileny de 36 anys té una llarga trajectòria com a jugador (San Sebastián de los Reyes, Alavés B, Talavera, Tomelloso, Villanueva de Córdova, Móstoles, Tortosa i Amposta) i com a directiu esportiu (San Sebastián de los Reyes, Portuense, Antequera, Toledo, Burgos, Arroyo i Eibar). Segons el president, Luis Quiñonero “ja vam fer un primer contacte el mes de juny però no va poder fitxar, ja que Felipe Sánchez es va comprometre amb nosaltres. Fa unes setmanes van tornar a parlar, ja que la vacant estava per cobrir, i vam arribar a l’acord. Penso que és la persona ideal per ocupar aquest lloc”. D’altra banda, Barroso ha explicat que “és una gran oportunitat i penso que hi ha material al primer equip per millorar els resultats assolits fins ara”. El nou director esportiu ha destacat que la figura de l’entrenador “és important i em semblava vita poder escollir-lo. És una aposta personal i crec que Zurro és el perfil de tècnic que necessita l’AE Prat”.

Porteriorment, Quiñonero va presentar el nou entrenador. L’escollit per estar a la banqueta pratenca fins a final de la present temporada és Miguel Francisco Zurro -foto-. A més de dirigir durant uns quants anys el Conquense, també ha estat el Sant Eloi de Lupopo, que juga a la competició més important de la Lliga de la República Democràtica del Congo, on va assolir importants èxits com la classificació per l’Àfrica Champions i arribar a la final de la Supercopa del país.  El president ha explicat en la seva presentació que la directiva i la direcció esportiva “havia encertat a l’hora de fitxar-lo, ja que és la persona ideal per reflotar l’equip”. Mentre, Zurro ha manifestat davant dels mitjans de comunicació que la situació a la classificació “és delicada, però amb treball i serietat es pot millorar. Jo crec que el treball col·lectiu és bo, però es pot millorar el treball tàctic per assolir millors resultats. Vinc a sumar i a col·laborar, i amb l’ajuda de tothom podem aconseguir la permanència”. Quiñonero ha avançat també que al llarg de la temporada podria renovar el tècnic basc per la temporada 2014-15 amb l'objectiu de donar continuïtat la seva tasca.

Marçal Fontanals / Foto: AEP
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix