Primeres solucions per millorar la mobilitat a l’Estadi de l’Espanyol

S’obrirà el pàrquing subterrani i el descobert de la Fira de Cornellà amb capacitat per a 900 vehicles. Des del pròxim partit de Lliga a l’Estadi RCDE, que jugarà demà dimarts 29 d’octubre, l’Ajuntament de Cornellà i el club posaran en pràctica les primeres solucions que s’han acordat per millorar els accessos i la mobilitat en dia de partit.

Malgrat el contacte entre l’ajuntament baixllobregatí i l’RCD Espanyol continuarà i donarà com a resultat un complet estudi sobre la mobilitat a la zona i noves i majors solucions, ja des d’ara es duran a terme les següents mesures per tal de començar a resoldre aquest greu problema per a l’entitat i els seus socis i aficionats.

Segons una nota de premsa facilitada per l’RCD Espanyol, en  primer terme, s’obrirà el pàrquing subterrani de la Fira de Cornellà, amb capacitat per a 500 automòbils. S’hi accedirà a través del carrer Tirso de Molina. En segon lloc, s’obrirà el pàrquing descobert de la mateixa Fira de Cornellà, amb capacitat per a 400 cotxes i amb accés pel carrer Albert Einstein o l’Avinguda de La Fama, en funció del tràfic. Per accedir a aquestes noves 900 places d’aparcament, serà imprescindible mostrar el carnet de soci vigent de l’RCD Espanyol. En l’entrada a aquests pàrquings hi haurà personal del club i agents de la Guàrdia Urbana, regulant-ne l’accés amb les seves indicacions. Òbviament, es podrà accedir a aquestes places d’aparcament fins a completar-ne l’aforament permès.

Al marge d’aquestes primeres solucions ofertes per l’Ajuntament de Cornellà, el club té la voluntat d’implicar en la cerca de més i millors solucions a les altres administracions competents: la Generalitat de Catalunya per les seves competències en Trànsit i el Ministeri de Foment per la seva responsabilitat sobre les infraestructures viàries. Amb la voluntat de sumar esforços al servei de la comoditat dels socis i aficionats del club, l’RCD Espanyol treballarà conjuntament amb les tres administracions (local, autonòmica i estatal) per tal de millorar notablement els problemes d’accessos i mobilitat al voltant de l’Estadi, que ha esdevingut una preocupació capital per al Consell d’Administració de l’entitat esportiva.

Es recorda també que el millor accés possible als voltants de l’Estadi en dia de partit segueix sent la sortida 15 de la Ronda de Dalt i no la 16A, que condueix a la rotonda immediata a l’Estadi i al centre comercial. Tots els aficionats que es desplacin amb cotxe tindran millor accés si, venint per la Ronda de Dalt, utilitzen la sortida 15 i busquen lloc per estacionar al polígon industrial de Cornellà.

A més, es segueix recomanant l’ús de motocicletes, que disposen de 3.000 places d’aparcament ben a prop de l’Estadi. També se segueix recomanant l’ús del transport públic, tant de Ferrocarrils de la Generalitat, com de Trambaix i metro/Renfe. Tots aquests serveis públics tenen parades a 5, 10 i 15 minuts caminant a l’Estadi, respectivament.

Així mateix, s’informa que els dies laborables a partir de les 19.30 i els dissabtes i diumenges tot el dia, el polígon industrial de Cornellà, el més proper a l’Estadi, té fins a 3.000 places d’estacionament. Des d’allí, es pot caminar a l’Estadi, on s’hi arribarà passats pocs minuts.

Redacció / Foto: AC
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
84

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix