El CB Prat es classifica per a la final de la Lliga Catalana LEB

Els de Carles Duran van remuntar els 11 punts de desavantatge del partit d’anada guanyant al Força Lleida per 87 a 60.

Els pratencs es van classificar per a la final de la catorzena edició de la Lliga Nacional Catalana LEB després de vèncer al Força Lleida en el partit de tornada per 87 a 60, remuntant un desavantatge d’onze punts de l’anada. La final es jugarà al Pavelló Barris Nord de Lleida el proper 26 de setembre a les 21 hores. El rival serà el guanyador de l’altra semifinal entre el BC River Andorra i el FC Barcelona B.

Després de perdre per 11 punts en el partit d'anada d'aquesta semifinal, el CB Prat Joventut dirigit per Carles Duran va començar de la millor manera possible la tornada, aconseguint capgirar l'eliminatòria en els primers minuts de partit amb un +12. El Força Lleida però, va reaccionar i amb un parcial de 0-9 va aconseguir retallar distàncies i finalitzar el primer període amb un 19-16 favorable al Prat. En el segon quart, el conjunt lleidatà ha continuat imposant el seu joc capgirant el marcador, però arribant al descans amb empat a 38 en l'electrònic. A la represa, es va repetir el mateix guió que en el primer quart i el Prat va tornar a marxar en el marcador fins a capgirar l'eliminatòria, però en aquesta ocasió els locals van poder mantenir la diferència finalitzant el període amb un 60-48 favorable. En el darrer període, el Prat va seguir amb aquesta bona dinàmica ampliant cada vegada més la diferència fins als 27 punts finals (87-60).

El millor jugador del partit per part del Prat Joventut ha estat Zoran Nikolic amb 14 punts i 4 rebots, seguit de Joonas Caven (12 punts i 3 rebots), i Alex Ros (11 punts i 4 rebots). Per part del Força Lleida, els millors han estat Terrel R. Vinson (10 punts i 10 rebots) i Àlex Llorca (14 punts i 8 rebots).