El jove francès Warren Barguil es corona a Castelldefels

El ciclista de l’equip Argos-Shimano es va imposar en solitari a la tretzena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya.

El neoprofessional Warren Barguil, de l'Argos-Shimano, s'ha imposat a la tretzena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, disputada avui divendres entre les localitats de Valls i Castelldefels de 169 quilòmetres. Barguil va recórrer la distància amb un temps de 4h00’13’’. L’italià Rinaldo Nocentini (AG2R La Mondiale) i l’holandès Bauke Mollema (Belkin-Pro Cycling Team), amb un registre de 4h00’20’’, van ser segon i tercer respectivament. El gruix de la cursa, amb els favorits, va entrar a 2’43’’ del primer. Finalitzada l’etapa Vicenzo Nibali, de l’Astana Pro Team, continua com líder de la prova ciclista.

El jove guanyador de l’etapa i del Tour del Porvenir l’any 2012 va sortir d'una matinera fugida de nou corredors llançant el seu atac definitiu aprofitant l'empinat de l'últim quilòmetre per sorprendre als seus companys d'escapada i sumar un triomf de prestigi.

Castelldefels va ser capital per un dia del ciclisme mundial. La ciutat es va bolcar per rebre als ciclistes i milers de persones van omplir tots els trams del recorregut per al municipi. Va ser tota una festa per aquesta població del Baix Llobregat (la cursa també va passar per Begues i Gavà).

D’altra banda, es van organitzar diverses activitats coincidint amb l’arribada de La Vuelta a Castelldefels. Es va celebrar al Vuelta Júnior, el Parc Vuelta al parc de la Muntanyeta (espectacles, activitats lúdiques, atraccions, inflables, etc), complementat amb concerts i propostes gastronòmiques.

Redacció / Foto: LVCE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
83

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix