Dani Comas es proclama campió del món de biketrial

Es va refer de la decepció de ser penalitzat a Igualada i va aconseguir el primer lloc que li va suposar conquerir el títol.

Dani Comas es va proclamar aquest cap de setmana campió del món de biketrial  per desena vegada a la seva carrera. El gavanenc va aconseguir la victòria a la segona prova de la competició que es va celebrar a Blansko, República Txeca.

Tot i l’inicident que va tenir a la primera prova, que es va celebrar a Igualada, on el jurat el va penalitzar finalment amb la segona posición –després d’acabar primer a la classificació final-, Comas va demostrar que és un dels millors especialites d’aquesta modalitat esportiva i no només es va refer el cop moral sinó que es va imposar a la segona prova davant dels 160 bikers d’arreu del món.

“Tot i els contratemps que he tingut, he aconseguit ser primer de nou i, per això, estic molt feliç i il·lusionat amb aquesta nova victòria. És el meu desè mundial, i és impressionat”, va explicar al final de la seva participació. Cal recordar que Comas també s’ha proclamat aquest mes campió d’Europa i d’Espanya de biketrial.

Marçal Fontanals / Foto: DC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
83

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix