El Club Petanca Prat es proclama campió de Catalunya juvenil

En la segona posició de la categoria també va acabar una dupleta de l’entitat del Baix Llobregat.

Va tenir lloc la jornada final de Catalunya de Clubs per Dobletes a les pistes del CP Bellavista a Les Franqueses del Vallès . Cal destacar que el Club Petanca Prat es va proclamar campió i sotscampió a la categoria juvenil. La final va resoldre amb un 13-7 a favor de la dupleta formada per Rachid Ouazzni i Miguel Díaz –foto-. La dupleta sotscampiona estava integrada per David Macías i David Rasero. La competició va aplegar un total de vuit equips per cadascuna de les sis categories (1ª, 2ª femenina i juvenil -homologades- i masculina i femenina autonòmiques.

Enguany, el Campionat de Catalunya constitueix una Fase Prèvia pel campionat estatal de les categories Segona i Juvenil que enguany tindrà lloc el 21 i 22 de setembre a Alacant.