El CBS Sant Boi, campió de la Lliga Nacional de softbol

Es va imposar en el tercer partit davant del Kirolig OBB per un clara 4 a 1 i va guanyar el playoff final per 3 a 0.

L’equip de softbol del CBS Sant Boi es va proclamar, per primer cop a la seva història, campió de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. Les de Fernando Lance van guanyar el tercer partit del plaoff pel títol per 4 a 1 davant del Kirolgi OBB basc en un enfrontament que es va disputar al Municipal de Beisbol de Sant Boi on es van aplegar unes 200 persones. El partit va ser molt còmode per a les santboianes que es van mostrar superiors i no van tenir cap problema per assegurar-se el seu gran objectiu des que va començar la temporada. Cal destacar el gran treball defensiu que va ajudar molt la tasca de la llançadora Beatriz Parejo. L’atac dels dos equips va ser molt igualat amb sis hits per cada conjunt, destacant Sra Gómez i Jessica Iborra amb un triple decisiu cada una i servint per anotar les curses importants del conjunt santboià.  La sèrie era al millor de cinc partits però el CBS Sant Boi només li va caldre tres.

La tercera setmana de juliol es celebrarà al Municipal de Sant Boi la Copa de la Reina amb la participació del Sant Boi, Kirolgi OBB, Antorcha i Atlético San Sebastián.

D’altra banda, en el Campionat d’Espanya juvenil de beisbol, que es va celebrar a Viladecans, Sant Boi i Barcelona, el CBS Sant Boi es va proclamar sotscampió de la competició després de perdre davant dels Marlins de Tenerife per 3 a 1 al Municipal de Sant Boi de Llobregat. El CB Viladecans acabar en setena posició a la classificació final.

Marçal Fontanals / Foto: RFEBB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
81

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix