Festa gran a l’Ajuntament per l’ascens del Santfeliuenc

L’alcalde, Jordi San José, va lliurar al president de l’entitat dues litrografies amb roses pintades de l’artista Manel Plana.

Ahir a la tarda es va celebrar la recepció oficial en el consistori al primer equip del Santfeliuenc FC. L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i el regidor d'Esports, Manel Carrión, i d'altres membres del l’Ajuntament van voler homenatjar un club i un equip per l’ascens a Tercera Divisió, un fet històric que no havia passat mai en els 108 anys d'història de l'entitat esportiva. L'acte es va fer saló de sessions de l'Ajuntament amb la presència dels jugadors, tècnics i directius del Santfeliuenc FC.

Durant la recepció, les autoritats van felicitar l'equip pel seu triomf esportiu d'aquest passat cap de setmana, i l'alcalde va lliurar al president de l'entitat esportiva, Alberto Prieto, dues litografies amb roses pintades, reproducció de l'obra de l'artista local Manel Plana, que fan al·lusió a la identitat de Sant Feliu com la "Ciutat de les Roses". L’Ajuntament ve lluir la bandera oficial del Santfeliuenc CF.

Marçal Fontanals / Foto: EBiB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
81

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix