El CB Cornellà s’estrena avui diumenge al Nacional júnior

L’equip de bàsquet, dirigit per l’Adrià Alonso, espera fer un bon paper a la competició.

Tot a punt per al Campionat d’Espanya Júnior masculí on participarà el CB Cornellà. Galícia acollirà des d’avui i fins el proper 18 de maig una competició on s’aplegaran els millors equips nacionals de la categoria. El CB Cornellà estarà concentrat en la seu de Pontevedra on s’enfrontarà –en el grup E- davant l’Estudiantes Lugo Leyma Natura (campió gallec), La Herramienta Balear-La Salle Palma (campió balear) i l’Agustinos Eras (tercer de Castella i Lleó). Les altres seus seran Marín i Cambados.

Els cornellanencs marxen demà amb avió direcció Santiago de Compostel·la carregats d’il·lusió per fer un bon paper a la competició. “Viatgem amb una il·lusió tremenda, a gaudir del premi que esportivament ens hem guanyat a la pista”, explica l’Adrià Alonso, màxim responsable del conjunt blau que afegeix que el seu equip arriba “amb la mateixa tónica que va arribar a la Final a Quatre catalana fa un parell de setmanes. Hem recuperat les piles, que les necessitàvem i esperem oferir el nostre millor bàsquet”.

Referent a l’expedició, l’entrenador comenta que “viatgem amb tots els integrants disponibles més dos reforços ja habituals del Júnior B. És molt important que tots els que hem estat treballant durament al llarg de vuit mesos puguin gaudir d’aquesta oportunitat històrica per al club”.

Els rivals

Referent als rivals del grup E, Adrià Alonso diu que l’Estudiantes de Lugo "és el campió de Galícia, amb jugadors contrastats i amb experiència com Brajs Gago I amb un referent interior, Gullit Mukendi, que estic segur que donarà molt a parlar durant aquest Campionat d’Espanya”. D’altra banda, el tècnic considera que “la Salle Palma és un equip que tothom parla molt bé, directes en el seu estil de joc, sense por i verticals. Serà un dels partit que, sobretot, defensivament haurem d’estar a un gran nivell . Serà un partit molt perillós”. Alonso té clar que estan enquadrats “en un grup, segons la meva opinió, molt obert. Tenim opcions de passar a la següent fase però tindrem que estar a un bon nivell en tots els sentits”.

Adrià Alonso vol agrair sincerament als “pares, club i persones que ens han recolçat per poder aconseguir aquest gran somni com és poder estar en el Campionat d’Espanya. No han estat uns dies fàcils però ho hem aconseguit treure-ho endavant. Moltes gràcies”.

Marçal Fontanals / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix