El Canal Olímpic de Catalunya acull la segona Fasttriatló

Castelldefels va ser una gran festa esportiva ja que van prendre part uns sis-cents participants.

Diumente 14 d’abril es va celebrar la segona edició de la Fasttriatló les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya. La competició esportiva es va dividir en tres proves diferents en un mateix circuit però amb distàncies diferents. Uns 600 participants –triatletes populars i esportistes d’elit- es van aplegar en esdeveniment que va ser una gran festa esportiva.  A més, es van celebrar dues competicions més de caràcter nacional; les Sèries Nacionals 2013 per a les categories cadet i júnior, i la Copa Paratriatlon.

A la Triatló Sprint van prendre part més de 400 atletes. Els participants van cobrir 0.75 km nedant pel canal, 20 km amb bicicleta i 5 km corrent. D’altra banda, a la Super Sprint van participar uns 70 atletes que van cobrir 0.3 km nedant, 8 km amb bici i 2 km corrent. Mentre, a la Copa Paratriatló, dirigida als triatletes discapacitats es va disputar en el mateix circuit que les altres modalitats en la distància Súper Sprint. S'hi van inscriure una desena de paratriatletes.

A les Sèries Nacionals en categoria cadet i júnior s'hi van inscriure uns seixanta participants entre 14 i 18 anys, que van competir en la distància Super Sprint.

Marçal Fontanals / Foto: AC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix