Bloc Comú per a dinamitzadors i dinamitzadores del PCEE

Es va dur a terme del 25 al 27 de març a les instal·lacions de l’Escola Catalana de l’Esport a Esplugues de Llobregat.

Demà finalitza el curs de Bloc Comú per dinamitzadors/es del Pla Català d’Esport a l’Escola que s’ha portat a terme del 25 al 27 de març a les instal·lacions de l’Escola Catalana de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Aquest curs s’adreça als alumnes de secundària (dinamitzadors) dels centres de la comarca adherits al PCEE que aniran el proper mes de juny i juliol al Complex Esportiu de Tarragona a cursar el Bloc específic de CIATE de dinamitzadors d'esport a l'escola o per aquells que encara tenen pendent aquesta formació de 15 hores.

Els dinamitzadors/es es caracteritzen per ser persones actives, amb capacitat de lideratge i empenta per aportar idees. Són escollits pels coordinadors/es dels centres del PCEE per tal de fer arribar aquestes propostes a la resta d’alumnes i col·laborar amb les activitats esportives del centre.

Durant aquests tres dies hem acollit a gairebé 50 alumnes dels següents instituts de la comarca: Institut Francesc Macià, Institut Mediterrània, Institut Calamot, Institut EL Palau, Institut Estany de la Ricarda, Institut Bernat El Ferrer, Institut Daniel Blanxart i Pedrals, Institut Lluís de Requesens, Institut Olorda, SI Collbató, SI Cervelló, Col·legi Verge de la Salut, Mare de Deu de la Mercè, Escola Povill i Escola Daina Isard.

Marçal Fontanals - CEBLLOB / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
79

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix