El Barça CBS, subcampió de la Lliga Nacional Catalana LF Challenge

Les blaugranes van perdre a la final davant el Lima Horta Bàsquet per 51 a 65 a Vic

El Barça CBS no va poder conquerir el primer títol oficial de la temporada. El Lima-Horta Barcelona es va proclamar campió ahir de la quarta edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina Challenge després de vèncer per 51-65 en la final celebrada al Pavelló Municipal Castell d'en Planes de Vic. L’enfrontament va ser molt igualat. Les barcelonines van dur gairebé sempre la iniciativa en el marcador però no van poder sentenciar definitivament el duel fins als últims minuts. Les més destacades per part del Barça CBS van ser Martyna Petrenaite i Faustine Laure Clemence, totes dues amb 12 punts. 

54005258390 8b0039f87d c

El partit va començar amb un parcialde 0-8 per al Lima-Horta Barcelona, davant d'un Barça CBS sense gaire encert en el tir. Amb tot, les blaugrana es van poder refer, per tancar el primer quart amb només dos punts de desavantatge (12-14). En el segon període les de Sergio Manzano van tornar a obrir una petita escletxa (20-27 a quatre minuts per al descans), obligant de nou a les blaugrana a remar a contracorrent. Les jugadores de Lorenzo González, tot i no acabar d'estar mai còmodes a la pista, no van abaixar els braços i van poder restablir l'equilibri a la mitja part (32-32). 

54004837991 8fbe734d83 c

54005258005 a2eb3162f6 c

A la represa els dos equips es van mostrar molt imprecisos en atac i el marcador gairebé no es va poder moure en els primers cinc minuts del tercer quart (33-36). Tot plegat es va traduir amb una sequera de punts que va deixar el partit obert de cara al darrer i decisiu període (37-41). En els últims deu minuts, el Barça CBS va intentar capgirar la dinàmica del partit, però mai ho va aconseguir davant d'un Lima-Horta Barcelona molt seriós que no es va deixar sorprendre. A cinc minuts del final les barcelonines van assolir una diferència favorable de 7 punts (47-54) que els va donar molta confiança i que gairebé va ser definitiu. Les blaugrana van fer un darrer intent (51-54), però aleshores un triple d'Irene Garrido sobre la botzina de possessió i una recuperació de pilota que va acabar amb una safata de Marina Vallès (51-61) que va dictar sentència. 

54003930367 3dfe21835f c

Lorenzo González, entrenador del Barça CBS, va voler donar “l'enhorabona al Lima-Horta, que ha estat just guanyador. Sempre hem anat a remolc i malgrat que en alguns moments hem estat bé, ens ha faltat continuïtat i hem comès massa errors. Ens queda molta feina per endavant.”

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix