Sergi Garrote aconsegueix l’argent a la prova de ruta H2

El viladecanenc ha sumat la segona medalla en els Jocs Paralímpics

Segona medalla per a Sergio Garrote. El baixllobregatí ha guanyat la medalla d’argent en la prova de ruta H2 dels Jocs Paralímpics de París, després de lluitar pel títol i la medalla d’or i quedar-se a 22 segons del francès Florian Jouanny, que ha revalidat el títol. L’handbiker viladecanenc, del CC Sant Boi, ha finalitzat els 42,6 km de les tres voltes de recorregut amb 1h20’40’’, mentre que el francès s’ha emportat la victòria amb 1h20’18’’. La tercera posició ha estat per l’italià Luca Mazzone a 7’40’’ del guanyador (1h27’58’’).

Captura de pantalla 2024 09 05 a las 16.32.06

Al final de la prova va dir que estava “supercontent amb la plata, és un grandíssim triomf. Avui plovent i amb fred. Hem passat de la calor d'ahir al fred, però bo, això és ciclisme, sense més ni més. Si no, ho faria qualsevol. Una plata en els Jocs Paralímpics, en l'esdeveniment més gran de l'esport, qui els pugui fer que vingui i ho faci. Jo estic molt satisfet."

GWtEj21XcAAuFP2

La cursa ha començat una hora més tard per la pluja, i quan s’ha iniciat ja no plovia però l’asfalt estava mullat. Garrote ha millorat la tercera posició que va aconseguir en la cursa en ruta a Tòquio 2020. Ha sortit fort, s’ha escapat en solitari i ha aconseguit catorze segons de diferència en el pas per la primera volta (14,2 km). En la segona volta el francès l’ha atrapat al voltant del km 23, han anat junts, i han passat per la segona volta (28,2 km) amb el mateix temps. En la tercera volta, Garrote no ha pogut mantenir el ritme de Jouanny i ha cedit terreny. El francès ha marxat en solitari cap a la victòria i el viladecanenc s’ha assegurat el segon lloc.

Redacció / Fotos: CPE

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1353

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix