El millor hoquei sobre patins nacional es dona cita al Prat de Llobregat

El IX Torneig Pota Blava, que se celebrarà del 28 al 30 de juny, aplegarà uns 200 participants en diferents categories

Els dies 28, 29 i 30 de juny es disputarà el IX Torneig Pota Blava d'Hoquei Patins al Pavelló del CEM Sagnier, organitzat pel Club Hoquei Prat. A la competició participaran clubs de tot l'estat. El torneig aplegarà vint-i-quatre equips repartits en dotze clubs per a categories menudets, prebenjamí, benjamí, aleví i sènior femení. Es jugarà un total de 44 partits amb un total de 200 participants.

Sin título 22

Sin título 2

El torneig començarà aquest divendres 28 a les 17:00h, amb un acte de presentació dels equips participants dintre de la cerimònia d’inauguració, i tindrà la seva cloenda diumenge 30 a les 19:00h amb la entrega de premis. Aquesta edició, com a novetat, hi ha previst premis individuals al millor jugador i millor porter per categoria.

Sin título 4

El Torneig Pota Blava és un esdeveniment esportiu consolidat i ja és un referent de l'hoquei de base al Baix Llobregat que comença a ser un referent per a molts clubs de l'estat.

Redacció / Fotos: CH Prat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix