La Bòbila de Gavà posa punt final el circuit català de velocitat i tanques

El municipi baxillobregatí va acollir la quarta jornada

Aquest passat dissabte 22 de juny es van tancar el circuit català de velocitat i tanques a la Bòbila de Gavà. El municipi baxillobregatí va acollir la quarta jornada.

A la velocitat, Bernat Canet va ser el més ràpid als 100 mll amb 10’’51 per a l’atleta internacional del Cornellà Atlètic. A la prova femenina, Guillermina Belén Cossio, del FC Barcelona, va ser la més ràpida amb 11’’97. Pel que fa als 200 mll, l’atleta de l’UA Terrassa, Joan Fuentes, va tancar la prova amb 21’’73, mentre que a la prova femenina, Aina Barri va ser la més ràpida amb 25’’12.

IMG 2051 scaled

Pel que fa als 400 mll, dos atletes del Cornellà Atlètic van ser els més ràpids. D’una banda, Pol Belinchón, amb 48’’70, seguit d’Àlex Alemayehu Fàbrega, amb 49’’00. De l’altra, Karla Mongay, amb 57’’00, va ser la més ràpida a les sèries femenines.

A les tanques, victòria als 110 tanques de Gerard Pérez amb 14’’77. Mentre, Marina Lamata va ser la més ràpida amb 13’’73. Finalment, els 400 tanques, Iñaki López va guanyar a la prova masculina amb un registre de 54’’07. La prova femenina la va dominar Martina Martínez amb 1’03’’53.

Redacció / Fotos: FCA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
484

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix