La UE Cornellà SAD podria patir una greu tensió de tresoreria

Hauria demanat ajut econòmic per pagar el seu deute acumulat a l’Ajuntament i a bancs

S’amunteguen els problemes a la UE Cornellà SAD, que viu un dels pitjors moments des que l’actual junta directiva està al capdavant de l’entitat. I és que als mals resultats esportius d’aquesta temporada s’afegeix ara una possible dificultat econòmica.

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, a través de diversos canals, l’entitat verda podria necessitar amb urgència una forta suma de diners, ja que sembla que pateix una tensió de tresoreria. Així, els responsables del club esportiu privat s’han dirigit a l’Ajuntament per demanar ajuda.

Municipal Cornellá

Paral·lelament, podria haver mantingut contactes amb diverses entitats bancàries on haurien presentat pagarés per a negociar-los i poder solucionar el problema econòmic més immediat. Durant la negociació, els representants del club podrien haver insinuat que els pagarés estarien avalats pel consistori municipal per facilitar l’entesa entre les dues parts (club-banc).

La deficient gestió econòmica que s’ha fet des de la UE Cornellà SAD en els darrers temps podria afectar de retruc la imatge de l’equip de Govern si finalment decideix avalar els pagarés. Cal recordar que l’entitat és una societat anònima, amb ànim de lucre, i com a qualsevol empresa privada està lluny de tenir un privilegi d’aquesta magnitud, per la qual cosa dubtem que un consistori d'esquerres pugui accedir a les pretensions del club. A més, la situació també podria afectar al grups municipals de l’oposició si donen suport, ja que quedaria malmesa la seva responsabilitat política.

Reaccions

Les primeres reaccions a aquesta possibilitat no s’ha fet esperar. Diversos paradistes del Mercat de Sant Ildefons han volgut mostrar el seu total desacord a les informacions que els han arribat de les ajudes de tota mena que rep una entitat privada de l’Ajuntament.  

Mercat de Sant Ildefons P1510333

Ens han manifestat que ells, com a empresa, s’han vist obligats a acceptar la renovació de les concessions a uns preus molt alts, i no entenen els privilegis que tenen alguns a l’hora de solucionar els seus problemes econòmics. Alguns, fins i tot, han amenaçat a deixar la seva parada després de l’estiu.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix