Sant Boi i Viladecans seran les seus de les Softball European Masters Cups

Els municipis acolliran les competicions els pròxims tres anys

Les Copes d'Europa Màsters de Softbol tornaran a jugar-se a Sant Boi de Llobregat i Viladecans aquests pròxims tres anys, començant aquest mes d'octubre de 2024, i repetint-se també els anys 2025 i 2026. La WBSC Europe ha acceptat aquesta setmana la proposta encapçalada per l’RFEBS i els clubs CBS Sant Boi i CB Viladecans perquè el màxim campionat d'Europa de Softbol Màsters es continuï disputant en terres catalanes.

Jesús Lisarri, president de l’RFEBS, s'ha mostrat encantat de portar el Master40 de retorn a Espanya per a un nou capítol, en col·laboració amb la WBSC Europa i en associació amb CBS Sant Boi i CB Viladecans. Estem dedicats al creixement i expansió del sófbol masculí i femení a Espanya i Europa i confiem en l'èxit organitzatiu de l'esdeveniment.”

04645d39 3a77 12a1 a474 596a7ab8d465

Cada federació afiliada a la WBSC Europe pot inscriure un màxim de dos equips en cada divisió de l’ESMC. Els equips han de ser nominats i aprovats per les seves respectives federacions afiliades. Aquests campionats, que van debutar en 2019, estan pensats específicament per a mantenir activa a la comunitat del softbol i involucrar a atletes majors de quaranta anys de tota Europa que poden haver-se retirat prèviament.

Redacció / Fotos: FCBS-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Exteriro del Llobregat Centre Comercial

Comença a perfilar-se el futur del Llobregat Centre Comercial de Cornellà

L’Ajuntament i el propietari majoritari van signar un document d’intencions on es garanteix la creació d’una àrea central de zones verdes,…
487

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix